fbpx
Odpiramo kliniko na Litostrojski v stolpnici Peca!

Kaj je Testiraj.si in kaj počnemo?

Testiraj.si je znamka, ki stoji za kvaliteto svojih storitev in za te  zagotavlja najboljše standarde. Zato smo ustvarili medsebojno zaupanje s strankami, ki ga trenutno ogrožajo slabe prakse drugih organizacij v prostoru testiranja na COVID-19. Pri testiranju na SARS-CoV-2 z odvzemom brisa iz nosnega predela je bris vzet iz obeh nosnic. Iz nosnožrelnega ali žrelnega predela pa na primerni globini ter s standardizirano medicinsko opremo. Vzorec obdela specializirano osebje, ki upošteva vse varnostne in zdravstvene protokole. Pri protokolu jemanja in testiranja vzorcev se prav tako upoštevajo vsi standardi ministrstva za zdravje in tekoče medicinske prakse.

Kako jamčimo za učinkovitost naše storitve?

Pri iskanju kadra smo pozorni na ustrezne kvalifikacije zaposlenih, preverjamo ustreznost ter dokazila o opravljenem šolanju, predhodnih praksah ter kompetencah. Po preverjanju ustreznosti, zaposlene osebe postopoma uvajamo v novo delovno mesto, s čimer zmanjšujemo možnost napak in povečamo učinkovitost dela. Administrativno delo opravljajo nasmejani študenti, ki jih tako kot medicinsko osebje uvajamo skozi postopke dela in zagotavljamo formalnost njihovega dela. Gladek potek dela in pa preprečevanje gneče na testnih točkah, sta tako med našimi glavnimi cilji. Testi so (kot že omenjeno) opravljeni s standardizirano medicinsko opremo. To pomeni, da uporabljamo teste, ki so preverjeni in za katere lahko jamčimo učinkovitost delovanja. Za obveščanje pacientov o rezultatih njihovega testiranja uporabljamo sodobno tehnologijo in obveščanje v centralnem registru podatkov o pacientu. 

Kaj je naš namen?

Na začetku pandemije smo opazili, da v prostoru hitrih testov obstaja praznina, kjer so ljudje čakali v dolgih vrstah. Zaradi slabih praks pa so imeli manj kot optimalne izkušnje. Zato smo se z zagreto ekipo odločil opravljati najboljšo možno storitev, kjer so stranke obveščene hitro, kjer imajo stranke možnost spletnega naročanja in kjer stranke prejmejo najnatančnejše rezultate v najkrajšem možnem času, vendar z najboljšo možno izkušnjo.

Preberite več prispevkov:


Povezani članki

Naroci se